Da voda predstavlja več kot 70% zemeljske površine

Velik del vode, ki je obstajal na Zemlji pred nekaj milijoni let, je še vedno tu

Od celotne vode na tleh je skoraj 97% odpadkov v slani vodi. Sveža voda predstavlja le 3% vode na Zemlji. V polarnih ledenih in gorskih ledenih plasteh je ujetih 77% sladke vode, 22% odpadkov je podzemna voda, v rekah, jezerih in vrhovih v ozračju pa najdemo le 1% sladkovodnih virov.

Manj od 1% vode iz pipe se uporablja za pitje in kuhanje

Sredstva za čiščenje EcoWater so naprava 2u1, ki mehča vodo, odstranjuje apnenčaste nanose ter neprijeten okus in vonj klora.

Povprečna poraba vode v gospodinjstvih na prebivalca je približno 100 litrov na dan.

V kopalnici porabimo veliko vode. Z eno kopeljo porabimo med 120 in 150 litrov vode, 10-minutno prhanje pa je približno 30 do 40 litrov.

človek lahko preživi 30 dni brez hrane, vendar le 3 dni brez vode

v hidrološkem ciklu (kroženje vode v naravi) 70% vode ponovno izhlapi, preostalih 30% pa bo dopolnilo površinsko vodo

mehka voda ni slana. Vsebnost natrija v mehčani vodi se povečuje, medtem ko se koncentracija klorida ne spremeni. Slani okus je rezultat kombinacije natrija in kloridov. Mehka voda zato ni slana.

Čistilec ne privarčuje le časa, temveč tudi zmanjša stroške popravila in zamenjave gospodinjskih aparatov. Prihranite do 60% zneska, ki ga sicer porabite za detergente.

Da voda absorbira infrardeče sevanje in daje modro barvo velikim vodnim območjem, kot so jezera ali oceani.

To je zato, ker lahko voda absorbira svetlobno valovno dolžino, ki ustreza vsem barvanim barvam, razen modre barve. Vendar voda v steklu ne deluje modro. Samo v primeru veliko večje količine vode intenzivnost odsevne svetlobe zadostuje za nastanek modre barve v očesu.

Mehčalce in čistilce vode EcoWater lahko dalinjsko upravljate iz kateregakoli prostora vašega doma

visoke koncentracije magnezija dajo vodi grenak okus

kopičenje apna vodi k večji porabi energije. Kamenc zmanjšuje učinkovitost ogrevalnega kotla in ogrevanja v centralnem ogrevanju in drugih sistemih sanitarne vode. Lestvica debeline 1 mm na površini toplotnega izmenjevalnika zmanjša učinkovitost za približno 10%, kar povečuje porabo energije v podobnem razmerju. Ocenjuje se, da je povečanje stroškov delovanja opreme zaradi akumulacije apna približno 20%.

za vodo iz pipe se domneva, da ustreza standardom pitne vode. Povprečna trdota oskrbe z vodo v državah JI Evrope 18 držav DZ, zato večina teh gospodinjstev pozna težave, ki jih povzroča trda voda.

Mehčalci vode EcoWater porabijo manj kot 17,5 kWh energije letno, kar je za ceno manj kot 15 evrov na dan

podjetje EcoWater Systems skrbi za okolje v vsaki fazi proizvodnje in delovanja naprave

Samo stoječa voda daje prednost razvoju bakterij.

Voda teče skozi mehčalec vsak dan, tako da ni tveganja za razvoj bakterij. Če ne uporabljate vode v hiši za dolgo časa, npr. Med počitnicami, lahko aktivirate funkcijo v napravi, ki bo vsakih nekaj dni zmehčala regeneracijo, da bi preprečili rast bakterij. Mehčanje vode preprečuje rast nevarnih bakterij, kot je legionella, ki se kopiči v apnencih.

lepljenje le 1 mm apna na toplotnem izmenjevalniku poveča porabo energije za približno 10%

Izdelki EcoWater podaljšujejo življenjsko dobo vseh aparatov, ki so v stiku z vodo

Ustanovitelj podjetja, Lynn Lindsay, je izumil prvi avtomatski mehčalec, patentiran leta 1925

vodimo na področju tehnologije za pripravo vode. Visoka kakovost in naložbe v raziskave in razvoj so temelj poslovanja podjetja EcoWater Systems

Naprave EcoWater so oblikovane in izdelane v ZDA.

EcoWater produkti imajo certifikat o kvaliteti